Btw Berekenen

Het kan vrij lastig zijn om de Btw te berekenen, om te weten hoeveel Btw je moet betalen of moet ontvangen, heb je de juiste formule nodig.
Maar je kunt natuurlijk ook gebruik maken van onze calculator met een ingebouwde Btw bereken formule.

Hierdoor kun je in een paar klikken zelf een Btw berekening maken, en naast het bedrag inclusief of exclusief Btw, ook het Btw bedrag zelf zien

Btw Calculator

In de Calculator van online-btw-berekenen.nl selecteer je eerst het Btw-tarief dat van toepassing is op jouw product of dienst. Weet je dit niet, dan vind je een overzicht van de tarieven per categorie producten of diensten via deze link.
Vervolgens kun je aangeven samenvattend als je de prijs weet in inclusief of exclusief Btw.

Btw Berekenen

Nadat je het bedrag hebt ingevoerd kun je op ‘Berekenen’ klikken. De calculator geeft razendsnel de uitkomst van de Btw berekenen formule en laat de prijzen inclusief en exclusief Btw zien, evenals de hoogte van het Btw-bedrag. Je krijgt daarnaast het percentage te zien van de bedragen inclusief Btw en exclusief Btw.

Btw Berekenen Formule

Op online-btw-berekenen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om de btw te berekenen voor alle producten. Heb je toch nog vragen over Btw berekenen, Btw terugrekenen of over het betalen van btw? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen over btw.

Btw Formule Excel Sheet

Op onze hoofdpagina hebben wij voor u een excel sheet die u kunt downloaden, in deze gratis Excel sheet is het zeer gemakkelijk om de Btw te berekenen en u heeft de Excel sheet ook offline bij de hand.

boekhouding online btw berekenen